Julien Absalon brilla a la Copa Catalana a Banyoles

(Diari de Girona. ).

BANYOLES | DDG

Banyoles va viure ahir una jornada espectacular de BTT amb la participació de mig miler de ciclistes i, entre ells, un cartell de luxe amb campions Olímpics i Campions del Món. La capital del Pla de l'Estany va tornar a ser el punt de partida d'una nova edició de la Copa Catalana Internacional, prova que va reunir milers d'aficionats al Parc de la Draga en un circuit dissenyat pel Club Ciclista Banyoles. El recorregut tenia 6'7 quilòmetres amb constants canvis de ritme i aquesta vegada amb la pols i la nombrosa afició com a protagonista.
Julien Absalon (Orbea) va fer bons els pronòstics en la categoria masculina, tot i que competia amb d'altres noms il·lustres co...