Guies de lectura
Image

Un mes per tastar el Pla de l'Estany

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 02-06-2012 Pàgina 11
Dossier de premsa

Resum:

Els restaurants del Grup Gastronòmic del Pla de l'Estany han posat en marxa la vuitena edició del Juny Gastronòmic, un programa de menús i tallers basat principalment en els productes propis de la comarca. Els menús costen entre 20 i 38 euros i inclouen, per exemple, l'hamburguesa de bou novell, el conill de vedella estofat amb ceps, les costelletes de conill a la rabiosa, el velouté de llamàntol o el medalló de vedella amb salsa de mel. En homenatge al malaguanyat artista Lluís Vilà –que era vegetarià– s'han preparat una sèrie de postres que ell havia menjat o que li haurien agradat.

Quant als tallers, s'ha previst per primer cop una degustació de tapes i una sessió de gintònics –amb algun...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/546079-un-mes-per-tastar-el-pla-de-lestany.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss