Dossier de premsa

Un mes per tastar el Pla de l'Estany

02 de juny de 2012 | El Punt

El vuitè Juny Gastronòmic dóna valor als productes propis de la comarca de Banyoles

Els restaurants del Grup Gastronòmic del Pla de l'Estany han posat en marxa la vuitena edició del Juny Gastronòmic, un programa de menús i tallers basat principalment en els productes propis de la comarca. Els menús costen entre 20 i 38 euros i inclouen, per exemple, l'hamburguesa de bou novell, el conill de vedella estofat amb ceps, les costelletes de conill a la rabiosa, el velouté de llamàntol o el medalló de vedella amb salsa de mel. En homenatge al malaguanyat artista Lluís Vilà –que era vegetarià– s'han preparat una sèrie de postres que ell havia menjat o que li haurien agradat.

Quant als tallers, s'ha previst per primer cop una degustació de tapes i una sessió de gintònics –amb algun...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/546079-un-mes-per-tastar-el-pla-de-lestany.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Spotify