És notícia

...

Portal d'Entitats del Pla de l'Estany

El Consorci de Benestar Social del Pla de l’Estany-Banyoles ha posat en marxa el Portal d’entitats del Pla de l’Estany (www.entitatsplaestany.cat)

El Portal d’entitats permet utilitzar Internet com a plataforma i espai de difusió de les associacions, un aparador virtual on es publiquen informacions d’interès per a les entitats (convocatòria de subvencions, informació sobre tràmits, etc...), notícies i agenda d’activitats i tot allò que permeti donar-les a conèixer a la població i fer xarxa associativa.

Per a formar part del portal només s’ha d’entrar a la pàgina web: www.entitatsplaestany.cat i anar a la secció ADHEREIX-TE per omplir el formulari. Veureu que només són 5 minuts.

Un cop donada la informació de l’entitat, us la validararn i ja podreu fer arribar les activitats, demandes, noticies, etc al correu electrònic: portalentitats@cbsplaestany.cat per així fer-ne difusió.



El Portal d’entitats del Pla de l’Estany està gestionat per l’Oficina tècnica del Pla local d’inclusió social de Banyoles i de suport a la participació ciutadana del Consorci de Benestar Social del Pla de l’Estany-Banyoles.

Per a qualsevol aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres (Tel. 972 58 03 88)

Carles Sucarrats i Andrea March

Oficina Tècnica del Pla Local d’Inclusió Social - Banyoles

Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany-Banyoles

Tel. 972 58 03 88


www.entitatsplaestany.cat




















 

l

http://www.entitatsplaestany.cat

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins
de dimarts a dissabte: de 10.30 a 14 h
Tardes
de dilluns a divendres: de 16 a 20 h

CONTACTE

C. de la Llibertat, 155, 1r

17820 Banyoles

Tf. 972571602

biblioteca@ajbanyoles.org

SEGUEIX-NOS!