És notícia

...

La Biblioteca recomana el Festival de la Veu de Banyoles!

 


Del 18 al 21 de juny, la veu, la música i la literatura van de la mà amb el Festival (a)phònica! Des de la Biblioteca Comarcal del Pla de l'Estany us detallem algunes de les activitats que no us podeu perdre!


EXPOSICIÓ
(a) 2015


Per fer una autèntica immersió en l'(a)phònica, durant uns dies trobareu un espai dedicat al festival a la Biblioteca. Prepareu-vos a fons amb la discografia, les lletres o les imatges dels grups i formacions que hi participen! Del dilluns 8 al divendres 26 de juny. Biblioteca Comarcal del Pla de l'Estany. Gratuït
CONTES CLÀSSICS, A CÀRREC D'OLGA CERCÓS

Una sessió per conèixer els contes clàssics, de la tradició i la cultura popular, a càrrec de la narradora Olga Cercós, que ens donarà algunes pautes per tal que cada família es faci seus els contes de sempre. Dijous 18 de juny, 10 h. Biblioteca Comarcal del Pla de l'Estany. Gratuït

PACO IBÁÑEZ
VIVENCIAS


Des que va començar la seva carrera, en la veu i la música de Paco Ibáñez han sonat les paraules dels millors poetes. Presenta en primícia a les comarques gironines Vivencias.
Divendres 19 de juny, 23:15 h, Estrella Damm Club Natació Banyoles.
TOTI SOLER, JOAN MASSOTKLEINER I GEMMA HUMET

En el vintè aniversari de la mort d'Ovidi Montllor, Toti Soler presenta L'Ovidi, poema sense acabar. Un espectacle poètic i musical amb les veus de Joan Massotkleiner i Gemma Humet. Dissabte 20 de juny, 20:30 h. Claustre del Monestir de Sant Esteve.

DAVID CARABÉN
LA FORMA D'UN SENTIT


Guitarra, veu i principal compositor de Mishima, David Carabén acaba de presentar el llibre La forma d'un sentit (Empúries, 2015). Com a extensió, presentarà per primera vegada a les comarques gironines una proposta en què repassa poemes de Joan Vinyoli i adaptacions d'alguns dels seus referents (Serge Gainsbourg, Randy Newman o Neil Hannon, entre altres). Diumenge 21 de juny, 19 h. Claustre del Monestir de St. Esteve.

JOAN MARGARIT & CARLES MARGARIT

Qui l'hagi sentit recitar els seus poemes recordarà la veu -profunda i planera a la vegada- de Joan Margarit, un dels poetes més grans de la literatura catalana actual, recent guardonat amb el premi Jaume Fuster. Al costat del seu fill Carles Margarit (compositor, arranjador i saxofonista) presentarà l'espectacle No era lluny ni difícil, en primícia a les comarques gironines. Diumenge 21 de juny, 21 h. Auditori de l'Ateneu.

Consulta tota la programació del festival!

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins
de dimarts a dissabte: de 10.30 a 14 h
Tardes
de dilluns a divendres: de 16 a 20 h

CONTACTE

C. de la Llibertat, 155, 1r

17820 Banyoles

Tf. 972571602

biblioteca@ajbanyoles.org

SEGUEIX-NOS!