És notícia

...

El bloc dels autors locals

La Biblioteca Pública de Banyoles i Central Comarcal del Pla de l’Estany ha elaborat un directori d’autors locals que, exclusivament, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva.

També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent. Per tant, pot ser que hi trobeu a faltar autors i autores susceptibles de formar-ne part.

Autors: els trobareu classificats alfabèticament pel seu cognom i, a més a més, sota la disciplina temàtica que conreen.

Obres: dins l’apartat corresponent a cada autor hi trobareu una llista de la seva obra publicada (disponible a la Biblioteca).

Per altra banda, també hi trobareu algunes obres que tracten de Banyoles i de la comarca, els autors de les quals, no són sempre autors nascuts al Pla de l'Estany. En aquest cas, les podreu trobar sota la matèria corresponent.

En el futur classificarem no només les obres escrites, sinó també les pel·lícules, la música o les obres plàstiques realitzades pels nostres autors.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o visitar-nos directament la biblioteca.


autorsbanyoles.blogspot.com

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins
de dimarts a dissabte: de 10.30 a 14 h
Tardes
de dilluns a divendres: de 16 a 20 h

CONTACTE

C. de la Llibertat, 155, 1r

17820 Banyoles

Tf. 972571602

biblioteca@ajbanyoles.org

SEGUEIX-NOS!