Dossier de premsa

Nou espai per a vianants al pàrquing del Joan de Margarit

08 de març de 2013 | El Punt

L'aparcament públic del costat del CEIP Joan de Margarit a la Bisbal d'Empordà s'ha reformat en els darrers dies amb la creació d'un nou espai per a vianants protegit. Els treballs han consistit en la col·locació de 84 pilones rodones de fusta de 10 centímetres i una alçària de 0,95 cm, que delimiten el pas de vianants del sector dedicat a l'estacionament de vehicles. Amb aquesta actuació l'Ajuntament intenta millorar la seguretat de la mainada que passa per aquesta zona per entrar a l'escola. Els treballs han estat efectuats per la brigada municipal de serveis de l'Ajuntament.

redacció

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/626070-nou-espai-per-a-vianants-al-parquing-del-joan-de-margarit.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit