Jordi Miralles amb 16 punts lidera el triomf del Bisbal a Palamós

(Diari de Girona. ).

PALAMÓS | DDG

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet es va endur el derbi del Baix Empordà de la pista del Palamós per 63-72. Més de 300 persones van omplir de gom a gom les grades del Pavelló Municipal de Palamós per veure un partit amb dues parts molts diferenciades.
La primera va ser clarament de domini local. Només començar, els de la Costa Brava es van posar amb un 15 a 4, per arribar al final del primer quart, 22 a 11. A partir del segon període, el Bisbal va reaccionar, tot i que va ser, el Palamós qui va arribar al descans guanyant (33-31).
A la represa, el Bisbal va donar la volta al marcador, davant un Palamós molt erràtic en atac. Primer amb el 42-47 a la fi del tercer parcial, i més ...