Dossier de premsa

Una sidra feta a l'Empordà guanya un tast internacional

01 de març de 2016 | El Punt

Es diu Mooma Cider i l'elabora l'empresa Fructícola Agroalimentària Mas Saulot, de Palau-sator. La van treure al mercat el desembre passat amb l'objectiu de diversificar l'oferta

L'empresa Fructícola Agroalimentària Mas Saulot, de Palau-Sator, que es dedica a la producció de fruita i que és un dels socis fundadors de la cooperativa Girona Fruits, ha decidit diversificar la seva oferta i elaborar una sidra empordanesa. La Mooma Cider, que és el nom que té aquesta nova sidra, ja ha guanyat un tast internacional a cegues que es va fer al gener a Astúries i “s'ha situat en primera posició per davant de sidres de Sud-àfrica, Astúries, Anglaterra, Suècia, Dinamarca i Irlanda, entre d'altres”. “Lleugera, sense defectes, aromàtica i coherent” són algunes de les definicions que els enòlegs i tastadors del tast van utilitzar per definir la sidra Mooma.

La idea de crear una si...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/945748-una-sidra-feta-a-lemporda-guanya-un-tast-internacional.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face