Dossier de premsa

El celler Eccoci Wine aportarà 500 euros anuals al turisme surer

15 de juliol de 2016 | El Punt

El president del Consorci de les Gavarres [http://www.gavarres.cat] , Fermí Santamaria, i el gerent del celler Eccoci Wine [http://www.eccociwine.com] de Sant Martí Vell, Paolo Manzin, han signat un conveni de col·laboració per potenciar els valors del suro entre el turisme nord-americà amb el projecte internacional ecoturístic From Bark to Bottle [http://www.corkforest.org/category/from-bark-to-bottle] .

El celler accepta fer una aportació econòmica anual de 500 euros per al cofinançament del projecte que impulsa la fundació americana Cork Forest Conservation Alliance [http://www.corkforest.org] (CFCA) i per a iniciatives de conservació del massís de les Gavarres.

El projecte ecotur...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/11-mediambient/987683-el-celler-eccoci-wine-aportara-500-euros-anuals-al-turisme-surer.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face