Dossier de premsa

L'empresa Tegust de Forallac vol començar a exportar el pròxim any

20 de setembre de 2016 | Diari de Girona

La firma llança al mercat tres nous sabors fets exclusivament amb plantes de proximitat

FORALLAC| ACN/DDG

L'empresa baixempordanesa Tegust, la primera marca de gran consum a crear infusions 100% catalanes, tancarà l'any venent al voltant de 700.000 sobres i vol començar a exportar a mitjan 2017. Així ho va explicar el seu artífex, Pep Mascarós, qui va precisar que l'objectiu és començar a exportar sobretot a França, Alemanya i Anglaterra.
De moment, la firma ha incorporat aquest setembre tres nous sabors al seu catàleg, realitzats amb plantes de proximitat: marialluïsa de l'Empordà, camamilla de Linyola i menta del Pirineu.?Aquests tres sabors, se sumen als més d'una vintena ja existents, repartits en tres gammes: innovació (entre les quals hi ha la de la ratafia), exòtique...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2016/09/20/lempresa-tegust-forallac-vol-comencar/805102.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face