Dossier de premsa

Terceres Jornades Gastronòmiques de l'Angula del Ter, a Pals

17 de novembre de 2016 | El Punt

Aquesta edició incorpora el restaurant La Calèndula, de Regencós, que s'afegeix als tres de Pals

Les III Jornades Gastronòmiques de l'Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals han incorporat enguany el restaurant La Calèndula, de Regencós, que s'afegeix a Es Portal Hotel Gastronòmic, Sol Blanc i Vicus, de Pals. La tercera edició s'ha avançat respecte de les dates de l'any passat i es farà del 18 de novembre al 18 de desembre.

Entre els plats que es podran degustar durant les jornades, a part de les angules a la bilbaïna, es podran assaborir les angules mar i muntanya amb camagrocs i ou a baixa temperatura, l'amanida d'angules amb nyàmeres i herbes de la llera del ter, el dau de jarret cuit 18 h amb angules i ou filat a la brasa, la truita dròpola amb angules i panxeta, l'arròs a la lla...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/1022456-terceres-jornades-gastronomiques-de-langula-del-ter-a-pals.html?cca=1&piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face