Dossier de premsa

Es crea una aliança per potenciar el fesol de l'ull ros

17 de gener de 2017 | Diari de Girona

Cinc productors de l'Empordà de fesol de l'ull ros, liderats per la Xarxa Tràmec del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració l'Ajuntament de Figueres i l'assessorament de l'IRTA Mas Badia, l'Escola Agrària de Monells i la Fundació Institut Català de la Cuina, s'uneixen per potenciar aquesta varietat tradicional de llegum. Aquesta acció públicoprivada busca evitar la desaparició d'aquest llegum típic de l'Empordà i convertir-lo en un actiu per potenciar el desenvolupament del territori i el sector primari.

Ahir es va presentar aquesta campanya amb un vídeo amb la història de quatre productors de l'Empordà que expliquen el fesol de l'ull ros. L'audiovisualt es podrà vision...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2017/01/17/crea-alianca-potenciar-fesol-lull/824123.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face