Guies de lectura
Image

Es crea una aliança per potenciar el fesol de l'ull ros

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

Cinc productors de l'Empordà de fesol de l'ull ros, liderats per la Xarxa Tràmec del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració l'Ajuntament de Figueres i l'assessorament de l'IRTA Mas Badia, l'Escola Agrària de Monells i la Fundació Institut Català de la Cuina, s'uneixen per potenciar aquesta varietat tradicional de llegum. Aquesta acció públicoprivada busca evitar la desaparició d'aquest llegum típic de l'Empordà i convertir-lo en un actiu per potenciar el desenvolupament del territori i el sector primari.

Ahir es va presentar aquesta campanya amb un vídeo amb la història de quatre productors de l'Empordà que expliquen el fesol de l'ull ros. L'audiovisualt es podrà vision...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2017/01/17/crea-alianca-potenciar-fesol-lull/824123.html?utm_source=rss