Dossier de premsa

El nou Bo.Tic i la cuina de la passió

18 de març de 2017 | Diari de Girona

El cuiner Albert Sastregener i la cap de sala Cristina Torrent acaben d'estrenar un nou espai

El cuiner Albert Sastregener i la cap de sala Cristina Torrent acaben d'estrenar un nou espai per al seu restaurant amb una estrella Michelin; sense deixar Corçà, s'han tralladat a una antiga fàbrica de carruatges i fusteria que han transformat en un espai ple de sabor, en molts sentits. Un reportatge al suplement Dominical d'aquesta setmana explica com ha quedat el nou Bo.Tic després d'aquest ambiciós projecte. El Dominical inclou també, entre d'altres continguts, un reportatge sobre l'eixample Malagrida d'Olot i un altre sobre les estades d'Aurora Bertrana al Berguedà.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/dominical/2017/03/18/nou-botic-cuina-passio/835318.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face