Dossier de premsa

Resum:

LA BISBAL | DDG

La Bisbal d'Empordà va obrir la temporada de ciclisme de carretera a les comarques gironines amb el Cinturó Ciclista Baix Empordà que també era Memorial Antonio Fernàndez.
La cursa organitzada pel Club Ciclista la Bisbal era de caràcter social per totes les categories i va acollir 200 corredors que és el límit permès per Trànsit, i aquest gran èxit de participació demostra que les proves de carretera estan ben vives. Cal destacar que alguns corredors participants van arribar de la Catalunya nord i l'estranger.
Pel que fa a la cursa, tenia un recorregut de 74 quilòmetres en què els corredors van fer dues voltes a un circuit de 37, i els cadets, fèmines i veterans ...