Dossier de premsa

Gastronomia. Presenten un nou oli d´oliva

01 de setembre de 2011 | Diari de Girona

L'escola de cuina de Pilar Latorre a la Bisbal ha ofert aquest estiu un curs de cuina amb oli d'oliva verge extra, on s'ha presentat el seu nou oli amb Denominació d'Origen Siurana, a Tarragona. A la cata, realitzada per la catadora Mar Luna, es va destacar que té una intensitat d'afruitat verd, ametlla i tons de flors de cítric, i que a la boca té un pas lleuger, sedós i de cos mitjà que emplena la boca de sensació fresca.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/09/01/gastronomia-presenten-doliva/512057.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face