Dossier de premsa

La Bisbal celebra el Tastaolletes amb vi, oli, ratafia, whisky i cervesa

16 d'octubre de 2011 | Diari de Girona

LA BISBAL D'EMPORDÀ | DDG


La Sala de Tast del Tastaolletes de la Bisbal d'Empordà acull avui un seguit de tastets, xerrades i passis audiovisuals fins a completar una desena d'activitats programades. Vi, oli, ratafia, whisky escocès, begudes d'herbes, cervesa artesana i formatge seran els protagonistes de la Sala de Tast.
El tast de vins anirà a càrrec de Celler Aibar 1895 DO Montsant a càrrec de Jaume Piñol, propietari del celler, a tres quarts de dotze del migdia. El mateix celler oferirà també un tast d'oli. Posteriorment hi ha previst un tast de ratafies casolanes, entre les presentades a concurs, a partir de la una de la tarda. I, a les dues, hi ha previst el concurs de ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/10/16/bisbal-celebra-tastaolletes-ratafia-whisky-cervesa/522674.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face