Muller guanya el 35è Cinturó Ciclista del Baix Empordà

(Diari de Girona. ).

LA BISBAL D'EMPORDÀ | DDG

Mauricio Muller (UPV Bancaja) va imposar la seva velocitat punta en l'esprint que va resoldre el 35è Cinturó Ciclista del Baix Empordà -Memorial Antonio Fernández per pujar a dalt de tot del podi. La prova, organitzada pel CC La Bisbal i puntuable pel campionat d'hivern de carretera, va comptar amb la participació de 160 corredors de les diferents categories. L'alt de Rupià era la principal dificultat que presentava el circuit en la pujada, però no va ser suficient per fraccionar del tot el pilot. D'aquesta manera, a la meta final de la Bisbal es van presentar 68 corredors agrupats, tots amb possibilitats de disputar la victòria. En aquest tram final, l...