És notícia

Vine a formar-te!

Formació TIC a la Biblioteca Municipal de la Bisbal d'Empordà

Aquest mes de maig la Biblioteca Municipal de la Bisbal d'Empordà torna a oferir càpsules de formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Es tracta de 3 trobades dirigides al món d'Internet de 3 hores cadascuna (de 10 a 13 h.).
La primera, "Correu electrònic: Gmail", es durà a terme el dimecres 15 de maig. Té per objectius: crear un compte de Google, conèixer el Gmail amb les seves possibilitats, redactar i llegir correus electrònics, utilitzar adequadament Pe a, CC i Cco, i adjuntar arxius al correu electrònic.
La segona, "Participa a les xarxes socials: Facebook", es realitzarà el dimecres 22 de maig i té per objectius: conèixer la importància de les xarxes socials, crear un perfil de Facebook i començar a publicar.
L'última càpsula, "Gestions quotidianes a Internet", es durà a terme el dimecres 29 de maig i té per objectius: utilitzar de forma adequada Internet, saber realitzar els tràmits i les gestions quotidianes a través de la xarxa i conèixer les formes de pagament segures.
Les càpsules es poden realitzar de forma independent i es necessita inscripció prèvia. Aquesta es pot formalitzar per telèfon (972 64 21 79), per correu electrònic (biblioteca@labisbal.cat) o presencialment a la biblioteca.

Els tallers han estat organitzats pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dimarts a dissabte de 10 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h

CONTACTE

C/ Agustí Font, 28

17100 La Bisbal d'Empordà

Tf. 972642179

biblioteca@labisbal.cat

SEGUEIX-NOS!