És notícia

Lliurament premis concurs CLER

Lliurament dels premis del Concurs CLER 2024

Dilluns 22 d’abril a la tarda va tenir lloc l’acte de lliurament de premis del Concurs de Literatura Infantil i Juvenil CLER a la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal d’Empordà.

L’objectiu del concurs era que els infants de la Bisbal d’Empordà i rodalies fessin volar la imaginació i demostressin la seva consciència ambiental tot reescrivint els contes clàssics i tradicionals.
El jurat va estar format per la Sra. Montse Lloveras, mestre jubilada; la Sra. Cati Casademont, mestre jubilada; la Sra. Mercè Giralt, professora jubilada; la Sra. Elena Montiel, tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament; i la Sra. Anna Clermont, directora de la Biblioteca Lluïsa Duran.
Els inscrits participaren en tres categories diferents, per grups d’edat: la Categoria A (de 6 a 8 anys), la Categoria B (de 9 a 11 anys) i la Categoria C (de 12 a 14 anys). Es van rebre tres escrits de la Categoria A, 13 escrits de la Categoria B i cap de la Categoria C.
El premi de la Categoria A va ser concedit, per unanimitat, als alumnes de primer curs de l’Escola de Forallac, pel conte titulat “Els tres porquets i la natura”.

El fet que no es presentés cap escrit per a la Categoria C, i donada la dificultat d’escollir el millor conte de la Categoria B, es va prendre la decisió d’entregar dos primers d’aquesta categoria: a Laia Peribáñez Tauler pel conte “Els tres porquets” i a Aitana Cardozo Balcells pel conte “Les porquetes activistes i el canvi radical del llop”.

Finalment, es va fer l’entrega dels diplomes de participació i de l’obsequi a tots aquells nens i nenes que hi van participar.
L’acte va comptar amb la presència de la Sra. Eva Rovira, la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal, i va ser amenitzat per la música i les veus de l’Escola de Música Municipal Conrad Saló de la Bisbal d’Empordà. 

Concurs organitzat amb el suport i la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

 

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dimarts a dissabte, de 10 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16.30 a 19.30 h

CONTACTE

C/ Agustí Font, 28

17100 La Bisbal d'Empordà

Tf. 972642179

biblioteca@labisbal.cat

SEGUEIX-NOS!