Biblioteca Infantil

 

Sala infantil

 

 

Nomativa de la sala infantil

Tota persona que utilitzi la sala infantil de la Biblioteca Comarcal de Blanes, haurà de seguir la següent normativa:
 

  • No està permesa l’entrada a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal a nens i nenes menors de 7 anys que no vagin acompanyats d’una persona major d’edat, és a dir, major de 18 anys. En el moment que l’adult abandoni la sala el nen també haurà de sortir amb l’adult.
  • El personal de la biblioteca no es farà mai responsable d’un menor d’edat visitant de la sala infantil.
  • El personal de la biblioteca no es fa responsable dels menors que estiguin a la sala infantil ni del material propi de les persones visitants de la sala.
  • Els visitants de la sala infantil han de mantenir l’ordre i el silenci. Només es pot parlar en veu baixa, sempre que no es molesti a d’altres usuaris.
  • Les persones que no respectin aquesta normativa seran avisades dues vegades. Al tercer avís se’ls farà entrega d’una tarja d’avís . Després d’aquest darrer avís, si les persones incorren en l’incompliment de la normativa, seran expulsades de la biblioteca durant una setmana.
  •  Els lavabos de la zona infantil són d’ús exclusius pels infants i/o pels pares acompanyants dels menors. No està permesa l’entrada al WC de més d’una persona, tret que es tracti d’un menor que necessiti companyia.
  • El personal de la biblioteca no facilitarà material escolar als visitants, tret de que s’estigui celebrant una activitat específica.
     

No està permès a la sala infantil:  

1. Jugar i córrer
2. Menjar i beure.
3. Donar biberons i alletar als nadons. En cas d’una urgència el personal de la biblioteca donarà una solució alternativa només en aquests casos esporàdics i puntuals.
4. Realitzar activitats que no estiguin explícitament relacionades amb la missió i objectiu principal de la biblioteca, encara que aquestes no siguin sorolloses.
5. Maltractar el material de la biblioteca.
6. Maltractar el mobiliari de la biblioteca  

Ús dels ordinadors:  

1. Els carnets de la biblioteca són personals i intransferibles. No està permès, per tant, connectar-se amb el carnet d’una altra persona. Quan el personal de la biblioteca detecti que un usuari està utilitzant la sessió d’una altra persona es bloquejarà la connexió als ordinadors a ambdues persones implicades durant una setmana a partir del moment en que es detecti la infracció. En cas de que un usuari reincideixi una segona vegada en aquesta infracció se’l sancionarà durant un mes, i en el cas d’una tercera vegada se’l sancionarà permanentment.  

2. Només es permet una persona per ordinador. El personal de la biblioteca ha de prohibir expressament que hi hagi dues persones assegudes davant l’ordinador, tret de quesigui un pare , mare o tutor legal que acompanyi a un infant.  

3. Les persones que esperin torn per a poder connectar-se hauran d’esperar assegudes i en silenci, en els punts de lectura, i si prefereixen fer-ho a terra, hauran de seure a l’espai expressament dedicat a això, és a dir, al costat de la bebeteca.  

 


Accés al bloc de la Biblioteca Infantil

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta