Biblioteca Social

La biblioteca Comarcal de Blanes recull en la seva missió el rol de biblioteca social adaptant-se al que estableix el Manifest Unesco de la Biblioteca Pública (1984). Aquesta vessant de la nostra biblioteca ofereix línies d’actuació adreçades als sectors més vulnerables de la població que es concreten en serveis i activitats entorn el foment de la lectura, el lliure accés a la informació i la formació d’usuaris , per tal d’aconseguir per a ells una major autonomia que els ajudi a sentir-se bé dins d’aquesta societat i   a obtenir una qualitat de vida digna. La Biblioteca treballa conjuntament amb entitats blanenques d’àmbit social i amb el Departament d’acció social de l’ Ajuntament de Blanes.   Projectes a destacar en l’àmbit de Biblioteca Social:  

 • De la biblioteca a casa: projecte de préstec a domicili (particulars i residències geriàtriques) i activitats de foment de la lectura (Lectura en veu alta)
   
 • Biblio-hospital: Servei de préstec a l’ Hospital Comarcal de Blanes
   
 • Aixopluga’t: Projecte de col·laboració amb el TALCC (taller d’ acollida lingüística, cultural i coumitària) de Càritas, adreçat a públic femení, infantil i juvenil. Notícies relacionades amb el projecte aqui
   
 • Club de lectura fàcil "Lletraferits"
  Club de lectura adreçat als pacients del Centre de dia de salut mental de Blanes. Es reuneixen l'últim dilluns de cada mes.
   
 • Col·laboració amb el Pla Local de la Dóna de Blanes
   
 • Col·laboració amb entitats de caire social : SIAD, etc
   
 • Col·laboració amb el Servei de Primera Acollida (Departament d’ Acció Social)

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta