Carnet

El carnet de la biblioteca és el document físic que et permet accedir a tots els serveis (préstec, Internet, reproductors audiovisuals, etc) i gaudir de les activitats programades per la biblioteca. També et podràs beneficiar d’altres avantatges, com el descompte del 15 % en la programació professional del Teatre de Blanes.        

El carnet és personal i intransferible, tret dels casos en que es presenti una autorització per escrit i fotocòpia del DNI de la persona que no pot desplaçar-se a la biblioteca i tret dels casos de pares a fills, atès que els pares seran els responsables dels carnets dels fills menors de 18 anys i podran fer-los servir. Cal comunicar a la biblioteca qualsevol canvi de domicili o la pèrdua del carnet.

Aquest carnet és de franc i es pot aconseguir de la següent manera:

 • Personalment, al taulell de préstec. Cal omplir una sol·licitud impresa i presentar el D.N.I o qualsevol altre document oficial identificatiu per tal de comprovar les dades personals.  

 

 Els menors de 16 anys han de venir acompanyats pels pares o tutors legals, qui signaran la butlleta de sol·licitud i l’autorització d’accés a Internet.

La renovació del carnet per pèrdua suposarà el pagament de 3.87 € en concepte de taxes.

El carnet únic de préstec és vàlid per a totes les biblioteques públiques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya (SLPC)

Amb el  carnet de la biblioteca podràs  registrar-te com a usuari a l'ARGUS, catàleg de les biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre,  la qual cosa et permetrà:

 • Renovar els teus préstecs
   
 • Demanar documents a altres biblioteques
   
 • Guardar les teves cerques preferides 
   
 • Accedir al recursos de la Biblioteca electrònica


Per a saber com fer-ho, pots consultar aquest tutorial.


 

Més informació:


Vídeo Carnet únic de biblioteques 

 

Notícia a text complert del carnet únic al Portal de Biblioteques

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta