Fons general

 Escolta aquest text


La Biblioteca compta amb un fons de 62.200 documents que està organitzat en matèries.   Els documents en lliure accès destinats al públic adult estan ubicats al primer pis i a l’altell.

Altell

  • Obres de referència, que s’utilitzen per satisfer necessitats d’informació ràpides i puntuals, com diccionaris, enciclopèdies i anuaris.
  • Centres d’interès: Idiomes, Formació, Novel·la estrangera,  Lectura fàcil , Mar i Llibres dedicats
  • Col·lecció local


Les obres de referència estan classificades seguint les mateixes pautes que la resta del fons d’adults. Estan excloses de préstec i només es poden consultar a la Biblioteca.

Primer pis

  • Obres de ficció
  • Biografies
  • Obres de coneixements
  • Centres d'interès:  Cuina, Informàtica, Esoterisme, Viatges, Autoajuda, Lleis, Esports, Salut, Còmic


Les obres de ficció són les novel•les, la poesia i el teatre. Els topogràfics d’aquestes obres són N, P i T, respectivament, seguits de les tres primeres lletres del cognom de l’autor. Totes aquestes obres són susceptibles de ser prestades.

Les biografies estan al primer pis i tenen com a topogràfic la B més les tres primeres lletres del cognom de la persona biografiada.

Les obres de coneixements estan classificades seguint la Classificació Decimal Universal.

La majoria d’aquests documents es poden endur en préstec. N’hi ha alguns que per la seva vàlua o pel tipus d’informació estan exclosos de préstec i porten un gomet en forma de triangle vermell a la part superior del llom.  

Magatzem

El fons que no està en lliure accés es troba al magatzem. Quan es fa una cerca al catàleg sortirà, en aquest cas, aquesta localització. Si desitges consultar-lo o endur-te'l en préstec, has d’omplir un formulari i entregar-lo en el taulell de préstec per tal que el personal bibliotecari pugui anar a buscar-lo.  


  Més informació

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta