AGENDA UNESCO 2010

HISTÒRIC D'ACTIVITATS:

 


NOVEMBRE 2010

 

Més participació, millor democràcia

La Biblioteca Comarcal de Blanes s’adhereix a aquest projecte promogut pel Centre UNESCO de Catalunya, juntament amb la Subdirecció General de participació en l’Àmbit Local. És per aquest motiu què volem reunir un grup de debat format entre 7 i 15 joves. L’activitat tindrà lloc el proper dilluns 15 de novembre. Serà una sessió amb una durada de 2 hores, dinamitzada per professionals d’Unescocat.

La promoció de l’exercici dels drets polítics en l’accés al dret de vot als 16 anys és una estratègia que pot permetre sacsejar el panorama social i aprofundir en els valors democràtics de la societat, en general, i de les persones joves, en particular.

Si als setze anys ja es té majoria d’edat penal o reproductiva, per què no la majoria d’edat política? Establir l’edat de vot als 16 anys és una iniciativa discutida i analitzada a escala europea i nacional per institucions i entitats socials.
Amb aquest projecte es pretén impulsar un procés obert que permeti experimentar mitjans i canals que afavoreixin la qualitat de la democràcia a partir de les iniciatives ciutadanes promotores de polítiques públiques.
En particular, es proposa obrir un debat públic sobre la participació política de les persones joves. Entre els objectius del projecte, hi ha definir elements i arguments per promocionar l’exercici dels drets polítics mitjançant l’accés al dret de vot als 16 anys.

  OCTUBRE 2010

Dia Internacional de la Biblioteca

Per a commemorar el Dia Internacional de la Biblioteca el proper 24 d'octubre, el Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO ha elaborat un muntatge audiovisual amb les experiències lectores portades a terme durant l'any 2010.

Aquest muntatge es farà públic al voltant del 27 d'octubre.

Fins aleshores, us convidem a veure les experiències lectores de la nostra biblioteca.
 

 


« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta