Préstec interbibliotecari

A través del  servei de préstec interbibliotecari  (PI) identifiquem, localitzem  i posem a l’abast dels usuaris que ho demanin els documents  que no es troben a la nostra biblioteca però què estan disponibles a altres, ja sigui de la nostra xarxa o d'altres

 • El PI amb les biblioteques de la nostra xarxa  es gratuït i els documents triguen una mitjana de 7 a 10 dies en arribar a la biblioteca. Les condicions de préstec són les mateixes que del préstec habitual.
 • El PI amb biblioteques públiques d'altres xarxes o amb altres tipus de biblioteques que ofereixin aquest servei (Biblioteca Nacional, Biblioteques de les Universitats Catalanes i Espanyoles, o d’altres centres especialitzats) estarà subjecte a les condicions establertes per la biblioteca prestatària

   

Normativa del préstec interbibliotecari: 

 • L'usuari pot efectuar fins a 5 reserves de documents, inclouent-hi les reserves realitzades sobre documents de la pròpia biblioteca. La reserva es podrà efectuar de manera presencial, per telèfon i per correu electrònic.
  Quan el document arribi a la biblioteca s'avisarà a l'usuari segons la modalitat d'avis escollida  i disposarà de 5 dies per passar a recollir el document, termini a partir del qual s'anul·larà la reserva.
 • Es podrà restringir aquest servei en aquells casos que sigui possible solucionar el requeriment amb el propi fons.
 • Seran susceptibles de ser demanats o deixats en préstec interbibliotecari els documents que, en ser rars o exhaurits, no es puguin obtenir fàcilment.
 • Estaran expressament exclosos d'aquest servei les novetats editorials, les obres que ja estan excloses de préstec a la pròpia biblioteca i els documents anteriors a 1970.
 • El servei es realitzarà mitjançant servei de transport des de les biblioteques establertes com a nodes de distribució. Les despeses derivades del servei, quan aquest no sigui gratuït, seran a càrrec de l'usuari
 • La Biblioteca, en última instància, es reserva el dret a denegar un préstec interbibliotecari per motius tècnics o d'oportunitat.
 • Les normes relatives al servei de préstec també seran d'aplicació al servei de préstec interbibliotecari
    

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta