Reconeixements i premis

La Biblioteca Comarcal de Blanes ha obtingut els següents reconeixements i premis:

 • Incorporació de la Biblioteca Comarcal de Blanes al Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO, l’any 2010.
   
 • Invitació en l’elaboració de la guia bibliogràfica “Cultura del mar” dissenyada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya l’any 2013
   
 • Inclusió al recull “Accions per a la teva biblioteca: Maleta de recursos” del COBDC (Col—legi Oficial de Bibliotecaris- Documentalistes de Catalunya) l’any 2013 amb els projectes: “Lectura en veu alta en residències d’avis” i “Promocionem la cultura, fomentem la lectura”.
   
 • Inclusió del nostre projecte de préstec a domicili i biblio-hospital “De la biblioteca a casa” a la secció de Buenas Prácticas del VII Congreso Nacional de Bibliotecas Públicas que va tenir lloc a Badajoz el 2014.
   
 • Obtenció del primer premi de la modalitat B de la 5à. edició del Premi “Fem cultura amb els colors de la UNESCO” (FCACU), l’any 2014, amb el nostre projecte de treball amb les associacions “Promocionem la cultura, fomentem la lectura”.
   
 • Participació en el premi “Biblioteca Pública i compromís social” de la Fundación Biblioteca Social i inclusió en el mapa de projectes de biblioteques públiques en l’àmbit social, amb el projecte de préstec a domicili i biblio-hospital “De la biblioteca a casa”, l’any 2014.
   
 • Obtenció del primer premi de la tercera edició del Premi Teresa Rovira a la Innovació Bibliotecària (Generalitat de Catalunya), l’any 2015 (Any de les Biblioteques) amb el projecte “Biblioteca Jove, cap a on caminem?”

 • Participació activa al VIII Congreso Nacional de Bibliotecas Públicas que va tenir lloc al Palacio de Congresos de Toledo els dies 16 i 17 de novembre de 2016, amb la comunicació: "Sin bibliotecarios pero con Moby Dick: biblioteca joven, camino hacia la autogestión" de la Gemma Ciuró Soler, directora de la Biblioteca Comarcal de Blanes. Comunicació disponible a la pàgina 89 de les Actes del Congrès
   
 • Menció del centre d'interès Dansa a l'article Dancing words: a didactic experience (pàg. 95), escrit per Cristina Fernández i Mariona Masgrau i publicat per la Universitat de Cambridge. Maig 2017
   
 • Dinstinció de 3 projectes de la nostra Biblioteca al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals. Els projectes són: "Biblioteca Jove", "Promocionem la cultura, fomentem la lectura" i "De la biblioteca a casa". Maig 2017
   
 • Premi Animación a la Lectura Maria Moliner, amb el projecte Bibliovacances. Octubre 2017
   
 • Accèssit a la 4a ed, del premi "Biblioteca Pública i compromís social" amb el projecte "AIXOPLUGA'T".
  La notícia als mitjans.
  Memòria del projecte accessible a través del "Mapa de projectes de biblioteques públiques per a la inclusió social"

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta