Guies de lectura
Image

Bequen tres joves per fer una estada a El Celler

(El Punt. ).
El Punt Avui. Girona 20-01-2019, Pàgina 22
Dossier de premsa

Resum:

Josep Queralt (Ulldecona, 1996), Andrea Caiazzo (Barcelona, 1990) i Júlia Cordovilla (Blanes, 1994) han començat la seva beca BBVA Gastronomia a El Celler de Can Roca, fruit d’un projecte conjunt entre el BBVA i el prestigiós restaurant. Durant una estada de quatre mesos a El Celler, els tres joves estudiants del Campus de Turisme i Gastronomia de Barcelona (CETT), tindran l’oportunitat de formar-se amb un equip que busca l’excel·lència cada dia en el seu treball.

Els tres guanyadors catalans de les beques BBVA de gastronomia van ser escollits entre 13 candidats pels germans Roca després de treballar, braç a braç, en un servei el juny del 2018. Queralt i Caiazzo faran l’estada a les cuines ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1538776-bequen-tres-joves-per-fer-una-estada-a-el-celler.html