Dossier de premsa

Blanes enceta el Mes del Suquet de Peix

10 d'octubre de 2019 | El Punt

Un total d’onze restaurants de Blanes participaran durant el mes d’octubre en la jornada gastronòmica del Mes del Suquet de Peix. Serà la tercera que es fa aquest 2019, després del Mes del Peix Blau i el Mes de la Gamba. En aquesta ocasió, i durant tot el mes d’octubre, s’oferiran menús basats en el suquet de peix, un dels plats més típics de la gastronomia blanenca. Els preus oscil·laran entre els 25 euros –l’opció més barata– i els 49 euros –l’opció més cara–. Els onze restaurants que hi participaran són l’Arrosseria Las Salinas, El Racó Blau, Can Borrell, Celler Sant Antoni, Decler, Kiku, La Balma, L’Hivernacle, Sa Malica-Can Ton, el Restaurant del Club de Vela Blanes i El Port Pesquer. A...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1677879-blanes-enceta-el-mes-del-suquet-de-peix.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta