És notícia

...

Sortida a Girona del grup mirART

 

L'Alba Ferrer, alumna del curs MirART que té lloc a la biblioteca,  ens ha enviat aquest escrit que ha fet explicant la sortida feta pel grup  el passat 8 de maig:

SORTIDA A GIRONA 

Els participants del curs d’història de l’Art, “Mirart”, vàrem realitzar una sortida a Girona el passat dimecres 8 de maig per conèixer de primera mà els conceptes artístics que estudiem. Guiats per la professora Àngela Sagrera, vam visitar el Museu Diocesà, en el qual vam observar amb atenció el magnífic Tapís de la Creació del segle XII. A continuació vam accedir al claustre de la Catedral per admirar-ne la seva arquitectura i els seus capitells romànics. Des d’aquest espai també vàrem poder observar la torre de Carlemany, d’estil romànic, que contrasta amb la resta de la Catedral gòtica. Un cop dins de la Catedral, ens va impressionar la fortalesa d’aquest edifici d’una sola nau, única en l’arquitectura gòtica. Un cop acabada aquesta visita ens vam dirigir al Museu d’Art en el qual hi ha un gran nombre de Verges tant de l’art romànic com del gòtic i així vam establir-ne comparacions i en vam veure l’evolució artística. De la mateixa manera vàrem posar una gran atenció en els retaules, les seves imatges, símbols i composicions.

En definitiva, va ser una sortida molt interessant que ens ha permès apropar-nos a tots aquells conceptes apresos a l’aula i que tenim tant a prop de casa nostra.

Alba Ferrer
http://afbnoir.blogspot.com/


 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!