És notícia

...

'Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes', nova entitat convidada

Dins del projecte "Promocionem la cultura, fomentem la lectura", la biblioteca acollirà l'entitat blanenca AMICS DE LA CULTURA ASIÀTICA DE BLANES del 3 al 29 de març

L’associació d’Amics de la cultura asiàtica de Blanes està formada per quatre joves emprenedors que volen fomentar i difondre, a través de diverses activitats, la cultura asiàtica dins la localitat de Blanes i voltants.
Si vols contactar amb ells pots buscar-los a les xarxes socials Facebook i Twitter, així com a través del seu correu electrònic aacab.info@gmail.com .

“La nostra intenció és realitzar diferents activitats com  sortides per anar en grups a restaurants asiàtics, fires, exposicions, celebració de l’any nou xino-japonès, etc. També organitzem activitats diverses dins la població( tornejos de videojocs, jocs de taula tradicionals, esdeveniments Magic the Gathering), tallers de cal·ligrafia, origami, dibuix, cursos de cuina, defensa personal, kobudo, per així aconseguir el nostre objectiu: conèixer gent nova amb les mateixes inquietuds i passar tots junts una bona estona”.  

 

ACTIVITATS PROGRAMADES

Setmana del 3 al 8 de març: temàtica CINEMA

  • Dimecres 5 de març, a les 7 de la tarda a la sala Roberto Bolaño: projecció de la pel·lícula The Ring I. Activitat per a adults.
  • Divendres 7 de març, a les 7 de la tarda a la sala Roberto Bolaño, projecció de la pel·lícula The Ring II. Activitat per a adults.   
     

Setmana del 10 al 16 de març: temàtica CULTURA GENERAL

  • Dijous 13 de març, a les 6 de la tarda a la sala Roberto Bolaño: Contecontes asiàtics. Activitat infantil.
  • Divendres 14 de març, a les 7 de la tarda a la sala Roberto Bolaño, projecció de la pel·lícula Kenshin, El Guerrero Samurai Activitat per a joves a partir de 14 anys.

  Setmana del 17 al 23 de març: temàtica CUINA

  • Divendres 21 de març, a les 7 de la tarda a 9 de la nit, a la sala Roberto Bolaño: Cata de productes asiàtics.     
     

Setmana del 24 al 30 de març: temàtica MANGA I ANIME

  • Dijous 27 de març, a les 6 de la tarda a la sala Roberto Bolaño: Projecció Studio Ghibli Activitat infantil.
  • Divendres 28 de març, a les 6 de la tarda a la sala Roberto Bolaño: Taller de dibuix Manga.. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.     

 

TRÍPTIC INFORMATIU

 

 

GUIA BIBLIOGRÀFICA

 

 

 


Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!