És notícia

...

'Amics d'en Joan Petit', nova entitat convidada

Dins del projecte "Promocionem la cultura, fomentem la lectura", la biblioteca acollirà l'entitat  blanenca AMICS D'EN JOAN PETIT del 2 al 30 de juny

 

Què és el Joan Petit?

 

Joan Petit Nens amb Càncer és el nom que una fundació agafa d’un nen, en Joan, el petit de la casa, al que li agradava l’hoquei patins i que als pocs anys de la seva vida va patir un càncer, com malauradament pateixen molts altres nens i nenes.

Què fa la Fundació?
Com a homenatge a la lluita de tots els Joan Petits, la Fundació Joan Petit nens amb càncer organitza cada any una Festa-Torneig en una població diferent perquè els més menuts s’ho passin bé jugant el seu primer partit d’hoquei. També s’organitzen tot un seguit d’actes que pretenen implicar la ciutadania, el teixit associatiu, el sector empresarial i els agents socials per tal de donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als equips de recerca dels nostres hospitals.

On van els fons recaptats?

  •  Donacions als equips d’investigació de la malaltia dels Hospitals de Catalunya.  
  • Donacions a l’Hospital més proper al Torneig per les seves necessitats en instal·lacions pel tractament de la malaltia. ·        Accions per a la normalització de la vida de l'Infant malalt.     
  • Assessorament al nen malalt i a la seva família. 

    * Tots els fundadors i col·laboradors de la fundació ho fan com a voluntaris i sense remuneració. 

 

On trobareu més informació?

http://www.joanpetit.net/  

 

ACTIVITATS PROGRAMADES

  • del 2 al 30 de juny: exposicióde divers material de l’entitat per tota la Biblioteca, amb la col·laboració de l’Exposició Culleres i forquilles d’Olga Ricard.

 

  • del 2 al 30 de juny: exposició de pintures murals de les artistes Mitaya i Anouk:  donació del material  per a l'Hospital Part Taulí de Sabadell

 

  • dimarts 3 de juny, a les 6 de la tarda, a la sala Roberto Bolaño, Tarda de contes amb la Mercè Doménech, i durant la tarda, al vestíbul: una cullerada de desitjos(hi haurà un estenedor perquè cada nen escrigui en una cartolina de color un desig per un nen malalt )

 

  • dimarts 10 de juny, a 2/4 de 7 de la tarda, inauguració de l’exposició “Culleres i forquilles” d’Olga Ricard.

 

  • dimarts 10 de juny, a les 7 de la tarda, a la sala Roberto Bolaño, xerrada Recerca en oncologia pediàtrica a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, amb els ponents Dr. Sánchez de Toledo (català de l'any 2013) i el Dr. Pep Roma.

 

  • dijous 19 de juny, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala infantil: L’hospital de ninos  Activitat infantil: porta el teu nino i el pesarem, el mesurarem, li mirarem les orelles...i una infermera li farà una fitxa mèdica perquè t’enduguis cap a casa.

 

  • divendres 20 de juny, a les 6 de la tarda, hora del conte: Contes castellers amb l’Elisabet Carnicé (presentadora de TV3 del programa de castells Quarts de Nou)

 

  • Dia de Sant Joan, al Jardí Botànic Mar i Murtra a 2/4 de 7 de la tarda,12a. Edició de la Festa dels contes de Sant Joan

 

TRÍPTIC INFORMATIU

 

<

 

GUIA BIBLIOGRÀFICA

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!