És notícia

...

Resum de l'activitat 'Bibliovacances 2014'

Aquesta activitat va sorgir amb la voluntat de fomentar la lectura mitjançant un joc on els participants havien de demostrar les seves habilitats lectores. Veient l’interès dels usuaris en edicions anteriors, aquest any l’hem volgut repetir i millorar. Enguany l’eix d’animació escollit ham estat les fades, bruixes i follets de forma que els nens han llegit tres llibres, un protagonitzat per cada personatge. S’ha ambientat l’entorn amb un castell en el que els nens podien entrar, una bruixa a tamany real, follets i dibuixos de fades i follets. 2014, Fades, bruixes i follets s’ha dividit en diferents franges d’edat:  

  • Primeres lectures: 5 i 6 anys
  • M’agrada llegir 1: 7 i 8 anys
     
  • M’agrada llegir 2: de 9 a 12 anys  

Cada franja d’edat ha hagut de llegir 3 llibres. Posteriorment respondre les qüestions de comprensió lectora i els passatemps que se’ls plantejava en el dossier. Un cop solucionat el quadern els nois havien de resoldre un darrer enigma, aquesta vegada han hagut de confeccionar un barret d’algun dels tres personatges. El bibliovacances s’ha dut a terme durant els mesos d’estiu: de l’1de juliol al 31 d’agost. En aquest període s’han inscrit 44 nens:

 

  •  Entre 5 i 7 anys: 14 participants
     
  •  Entre 8 anys: 13 participants
     
  •  Entre de 9 a 11 anys: 17 participants     

    Han acabat l’activitat i aconseguit resoldre l’enigma 29 participants.  

    Aquest any, a l'igual que en les anteriors edicions, la primera part de l'activitat la podien fer a casa enduent-se els contes en préstec durant una setmana. Hem de destacar la col·laboració d'altres biblioteques que ens han deixat en préstec exemplars dels contes per poder donar un millor servei i facilitar la participació dels nens, usuaris de la biblioteca els quals han pogut gaudir de l’estiu acompanyats de molta imaginació envoltats en el món de les fades, les bruixes i els follets.    

 

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!