És notícia

...

“Llibres que curen” a la Biblioteca per la Marató de TV3

Es podran adquirir a 1 € o la voluntat fins al 13 de desembre, i inclouen un ampli ventall de gèneres i d’idiomes: català, castellà, anglès, francès i inclús rus o italià, entre d’altres

Per tercer any consecutiu, la Biblioteca Comarcal de Blanes ha volgut aportar el seu granet de sorra i contribuir a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties del cor. Ho està fent de la manera més emblemàtica possible: ven llibres de segona mà pel simbòlic preu d’un euro, o bé l’aportació que el comprador vulgui fer i que es diposita en una guardiola gegantina.  


La iniciativa, que es presenta sota el nom de Llibres que Curen, s’allargarà fins al dissabte 13 de desembre, la vigília en què tindrà lloc la Marató de TV3. Per participar-hi, la mecànica és fàcil: tan sols cal acostar-se a la Biblioteca Comarcal i triar i remenar a la recerca d’aquell gènere que més s’escaigui amb els gustos personals en el taulell que està instal·lat al vestíbul.


Es tracta de llibres de segona mà que provenen de donacions que es fan de manera periòdica a la biblioteca. En el seu moment no es van poder incorporar al fons bibliogràfic per criteris estrictament tècnics, però de ben segur poden garantir passar una estona entretinguda a la recerca de títols i/o autors preferits. També satisfaran lectors de tots els idiomes ja que, a banda dels que estan escrits en català i castellà, també n’hi ha en anglès, alemany, italià o fins i tot en rus, entre d’altres llengües.

A diferència de les dues anteriors edicions, en què els Llibres que curen va fer-se durant dues setmanes, enguany s’ha doblat la seva duració perquè, d’aquesta manera, es podrà reunir encara més aportacions econòmiques per col·laborar amb la causa solidària. Fins el moment l’experiència ja està anant prou bé i, prova d’això, és que el personal de la biblioteca ha hagut d’anar reposant més llibres conforme s’anava reduint l’stock.

 

 

[Font: blanes.cat]

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!