És notícia

...

Maria Aladern presenta el seu darrer llibre: “El bram de l’aigua”

La Biblioteca Comarcal es va omplir de gom a gom per assitir a l’acte de presentació, que va anar a càrrec d’una altra autora blanenca, Montserrat Medalla

Ja se sap que, si hi ha una cosa que fa més il·lusió -però també molt més respecte a l’hora-, és presentar alguna cosa de collita pròpia allò que es diu a casa teva. Això és el que va haver de fer ahir al vespre a la Biblioteca Comarcal l’escriptora blanenca Maria Aladern, que va presentar el seu segon llibre publicat: El bram de l’aigua en el decurs d’una vetllada on les emocions van estar a flor de pell.

Ho va fer a la sala d’actes Roberto Bolaño, que es va omplir de gom a gom per no perdre’s una ocasió tan especial. La directora de la Biblioteca Comarcal de Blanes, Gemma Ciuró, es va encarregar de donar la benvinguda a tots els assistents confessant, a mode d’introducció, que és la fan número u de l’escriptora blanenca. No tan sols per la seva modèstia i bonhomia, sinó també pel mèrit d’haver descobert i cultivat la seva vocació literària des de fa relativament poc temps, quan es va jubilar després de molts anys en què la seva tasca laboral havia estat lligada al comerç.  

 


Presentació "El bram de l'aigua" - Fotografies: Anna Rosa Bou

Decidida a fer realitat el seu somni de ser escriptora, Maria Aladern va fer diversos cursos per perfeccionar l’art literari a l’Ateneu de Barcelona i a la Universitat, i va ser llavors quan va decidir-se a escriure el què seria el seu primer llibre: Camins d’Arrels, que va publicar l’any 2012. Justament el va presentar en aquest mateix indret, a la Biblioteca Comarcal de Blanes, i poc després va ser guardonat a la categoria El cistell del IV Concurs Paraules a Icària.

   

 

[Font: blanes.cat]

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!