És notícia

...

La Biblioteca Jove posa en marxa noves activitats adreçades a aquest públic

Algunes de les novetats per aquest primer trimestre són un taller per editar vídeos amb el mòbil, un Club de Lectura Juvenil i un grup al Facebook conjuntament amb Lloret  

En motiu de l’acte de celebració del primer aniversari, ahir al vespre es van donar a conèixer al públic assistent les principals novetats que s’estan posant en marxa durant aquest primer trimestre del 2015, adreçades al públic juvenil. Es tracta d’activitats organitzades des de la Biblioteca Jove, pensades perquè segueixin motivant l’esperit creatiu i literari dels principals usuaris d’aquest servei.

 
La directora de la Biblioteca, Gemma Ciuró, presenta les novetats

Una d’elles serà la que s’ha anomenat Atrevei-te a Mirar, un taller de tècnica audiovisual per utilitzar el mòbil com a eina d’edició de vídeos. S’impartirà en quatre sessions els dies 6, 13, 20 i 27 de febrer, de 6 a 8 de la tarda. El taller teòrico-pràctic anirà a càrrec del realitzador i director de documentals i curtmetratges de Blanes Jaume Pujadas, és gratuït i compta amb un total de 15 places limitades exclusivament per a joves de 15 a 18 anys.


Usuaris de la Biblioteca Jove

L’altra novetat que es posarà en marxa properament serà la creació d’un Club de Lectura Juvenil que es vol fer inicialment un cop cada dos mesos, amb la possibilitat que s’ampliï la periodicitat en funció del ressò i l’èxit que vagi assolint. La idea és que es faci les tardes dels divendres, de cinc a sis, i anirà a càrrec de Verònica Moreno, tècnica-auxiliar de la Biblioteca Comarcal.


Per últim ahir divendres, coincidint amb el primer aniversari de la Biblioteca Jove de Blanes, es va posar en marxa un nou grup de Facebook gestionat conjuntament amb la Biblioteca de Lloret. Es tracta d’Espai Jove:@biblioblanes/@bibliolloret, un nou recurs a les xarxes socials que es posa a l’abast dels joves de les dues poblacions, a través de l’enllaç https://www.facebook.com/groups/bibliolloretespaijove/

Biblioteca Jove: un espai exclusiu per aquest públic

Fins que no es va posar en marxa aquest nou espai, la Biblioteca Comarcal comptava amb una sala infantil, una sala de lectura i un altell per fer consultes, dos espais aquests últims on és necessari el silenci per permetre la concentració. Precisament pensant que aquest requisit era el què impedia que els joves se sentissin prou a gust, va ser quan va sorgir la idea fa més d’un any de posar en marxa la Biblioteca Jove.

 

[Font: blanes.cat]

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!