És notícia

...

Balanç positiu de les activitats estiuenques d’Aula Blanes

S’ha fet una jornada intensiva sobre motivació amb Pep Marí, i aquesta setmana s’han realitzat tallers de robòtica, matemàtica i física adreçats al públic jove

Aula Blanes ha co-organitzat amb la Biblioteca Comarcal dues propostes estiuenques per dedicar-hi el temps lliure, totes dues de caràcter pràctic, que han estat valorades com tot un èxit tant pel resultat com per l’experiència que ha suposat per a l’entitat blanenca. Presentades com les IV Jornades Pedagògiques d’Estiu, han servit per confirmar que la divulgació pràctica és una opció molt bona per anar més enllà del saber com a contingut, una explicació que es dóna en forma de conferència.


Participants Tallers STEM

El primer cap de setmana de juliol es va fer un taller sobre estratègies i motivació dirigit a adults, a càrrec de Pep Marí, que el passat mes de juny ja havia deixat una positiva empremta a través de la xerrada que va protagonitzar en el cicle mensual d’Aula Blanes. El reconegut psicòleg del CAR de Sant Cugat i reputat divulgador va dur a terme un Taller sobre Motivació de Grups. L’objectiu va ser aprendre les estratègies més útils per a la motivació dels altres, així com la d’un mateix, a través de la pràctica.


D’altra banda, aquesta setmana de juliol s’ha estat fent a la Biblioteca Comarcal la primera experiència de divulgació pràctica en format Taller STEM de 4 dies, adreçat en aquest cas a joves estudiants d’edat ESO. La prova ha superat les expectatives que Aula Blanes s’havia plantejat inicialment, ja que un cop exhaurit el límit del nombre d’inscripcions, es va obrir fins i tot una llista d’espera a causa del gran interès que hi ha hagut.

[Font: www.blanes.cat]

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!