És notícia

...

L'agrupament escolta Pinya de Rosa de Blanes, nova entitat convidada

L'agrupament escolta Pinya de Rosa de Blanes és la nova entitat convidada dins el projecte Pomocionem la cultura, fomentem la lectura.

La biblioteca acollirà una exposició, amb diferent material de l'agrupació, que es podrà visitar des del 29 de febrer al 2 d'abril. I el dissabte 12 de març serà una jornada intensa d'activitats de tot tipus adreçades a nens i joves.

 

Som una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre, que formem part del Moviment Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, oferint als nens, nenes i els joves l’aventura de créixer i aprendre a partir del mètode escolta i guia. Aquest mètode consisteix en que cada noi i noia esdevingui protagonista del seu propi creixement i de les accions que treballa en equip, amb la fi que es formi com a persones solidàries, compromeses i actives amb la nostra societat. La nostra proposta educativa té l’objectiu que els escoltes i les guies siguin capaces de participar activament i críticament a la societat on viu, la qual pugui assumir les responsabilitats necessàries per ajudar a construir una societat més justa, solidària, igualitària i sostenible dels de tots els punts de vista. A més a més, treballem per l’educació integral de la persona a partir de l’experiència viscuda i de la transmissió de valors com el respecte, la tolerància, el diàleg, la interculturalitat, la sostenibilitat. Volem al mateix temps donar a conèixer l’entorn, el país, les seves característiques socials, culturals, històriques i que descobreixin quina és la manera de contribuir-hi. Tots i totes els que anem al cau volem deixar aquest món una mica millor de com l’hem trobat

 

  • GUIA DE LECTURA

 

  • ACTIVITATS PROGRAMADES

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!