És notícia

...

El Teatre de Blanes llegeix Josep Pla el 30 de novembre

El grup blanenc “lletraminúscula” ha organitzat una lectura de textos de l’escriptor gironí i d’altres autors que el referencien.

L’acte tindrà lloc a partir d’1/4 de 9 del vespre Si el darrer acte organitzat pel grup blanenc lletraminúscula va girar al voltant del poeta nord-americà Walt Withman, ara la nova proposta que tindrà lloc aquest dimecres 30 de novembre al Teatre de Blanes se centra en el periodista i escriptor gironí Josep Pla.

Presentat precisament sota el títol Llegir Pla, consistirà en la lectura d’un guió original elaborat per la directora de l’Oficina de Català de Blanes, Elisa Sola, a partir de fragments de Pla i d’altres escriptors que el referencien.

Els i les membres de "lletraminúscula", amb la guionista i les lectores de "Llegir Pla" L’acte comptarà amb la veu narradora de la guionista, Elisa Sola, i es completarà amb la interpretació de tres lectores: Isabel Brunet, Assumpta Duñó i Alèxia Roura.

La direcció escènica anirà a càrrec d’Aitor Roger, mentre que Pere Box tindrà cura de la direcció artística. Val a dir que lletraminúscula és una agrupació de blanencs que està impulsada pels escriptors Joan Adell i Ramon Freixenet. L’acte Llegir Pla s’oferirà el dimecres 30 de novembre a ¼ de 9 del vespre al Teatre de Blanes. [Font: blanes]

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h (la sala infantil tanca a les 20 h)
Dissabtes, de 10 a 14 h

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!