És notícia

...

La gestió de l’aigua de la Tordera a Aula Blanes

El dimarts 17 de gener l’entitat blanenca reprèn el cicle de xerrades amb una conferència dedicada a la gestió de l’aigua amb tres ponents del CREAF i l’Agència Catalana de l’Aigua

Amb l’entrada del nou any 2017, Aula Blanes reprèn el cicle de xerrades del VIIè cicle amb una nova sessió que s’emplaça pel dimarts 17 de gener a les 8 del vespre a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal. Presentada sota el títol L’aigua de la Tordera: de la recerca a la gestió, en aquesta ocasió la vetllada anirà a càrrec de tres ponents.  


Escolars de Blanes del projecte Tandem, al riu Tordera

D’una banda, es tracta d’Anabel Sánchez, biòloga i coordinadora del projecte BeWater i d’Annelies Broekman, doctora en enginyeria agrònoma i responsable del cas d’estudi de la Tordera, totes dues del CREAF, el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals. D’altra banda, la tercera ponent és Evelyn Garcia, biòloga i tècnic del Departament de control i qualitat de l’aigua de l’ACA, l’Agència Catalana de l’Aigua.

Totes tres s’encarregaran de parlar sobre les conclusions i les propostes d’acció que es deriven del projecte BeWater, desenvolupat després de tres anys de treball participatiu entre científics, gestors i ciutadania. El mèrit d’aquest projecte ha estat aconseguir una visió integrada dels reptes als que cal fer front a la conca de la Tordera.

 

En la xerrada es presentaran les propostes desenvolupades com a solucions a aquests reptes, així com la seva relació amb el nou pla de gestió de l’aigua a Catalunya. L’objectiu de la conferència és reflexionar sobre els punts claus per reduir la nostra vulnerabilitat als canvis que s’estan produint al nostre voltant i posar de relleu el paper de la ciutadania en la gestió de l’aigua. [Font: blanes.cat]

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!