És notícia

...

LA BIBLIOTECA COMARCAL DE BLANES ET PORTA AL GRAN TEATRE DEL LICEU

El Gran Teatre del Liceu i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya posen en marxa Liceu BIB, un projecte que uneix la literatura i l’òpera a través dels clubs de lectura de les biblioteques públiques catalanes, des d’on s’anima la lectura de textos literaris vinculats amb les òperes que es programen al Gran Teatre del Liceu. Amb aquest projecte es pretén crear nous lectors i espectadors, i millorar la formació dels ja existents, de textos clàssics de la literatura per augmentar la qualitat de la recepció d’aquestes expressions culturals.  

Al llarg de la temporada 2016/17 es treballaran les següents obres:

 

La Biblioteca Comarcal de Blanes participa en aquest projecte  llegint i comentant l’obra Don Giovanni, de Molière, en la trovada del club de lectura Dijous de Lletres i Mots de l’1 de juny.  Igualment, des de la Biblioteca us proposem gaudir de l’òpera homònima el dijous 26 de juny a les 8 del vespre. El Liceu ens ofereix uns preus especials per anar-hi i tenim reservades localitats a Platea.

Així mateix, el dimarts 30 de maig, Pol Avinyó oferirà a la biblioteca una conferència explicativa de l’Òpera que permetrà gaudir al màxim a tots els assistents. Igualment, tres quarts d'hora abans de l'inici de totes les funcions, al Foyer té lloc una sessió formativa gratuïta amb la informació bàsica de l'òpera així com un resum argumental.  

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!