És notícia

...

L’escriptor blanenc Joan Adell guanya el 9è Premi Literari Miquel Arimany amb l’obra ‘Arran de Vies’

El guardó està dotat amb 1.200 €, i la narració s’ha imposat d’entre un total de 91 obres presentades, 15 de les quals han estat seleccionades com a finalistes

El veterà escriptor blanenc Joan Adell, ha afegit un nou guardó al seu llarg llistat de distincions assolides al llarg dels anys. En aquest cas es tracta del 9è Premi Literari Miquel Arimany de Narrativa, i l’obra ha estat seleccionada d’entre un total de 91 que s’han presentat en aquesta edició, 15 de les quals han estat finalistes. Adell ha estat proclamat guanyador amb la narració titulada ‘Arran de Vies’, la història d’una parella que mira d’agafar un tren per fugir d’una realitat adversa.  


Lliurament del premi a Joan Adell
Fotografies: Ajuntament de les Masies de Roda

El premi està dotat amb 1.200 € i, a més a més, l’Ajuntament de les Masies de Roda, organitzador del certamen, edita un llibre amb les 15 obres finalistes. El guardó convocat pel consistori osonenc va néixer amb l’objectiu de rememorar la figura de l’escriptor i editor barceloní Miquel Arimany, per l’estreta vinculació amb la població barcelonina, arran de les seves estades estiuenques al mas Pla de Roda, on reposen les seves cendres.

El lliurament del premi va tenir lloc dissabte passat, i va ser el mateix guardonat, Joan Adell, qui va recollir-lo en persona. Tot i el llarg llistat de distincions assolides al llarg dels anys, l’escriptor es va mostrar molt il·lusionat d’haver guanyat aquest nou reconeixement. Nascut a Blanes l’any 1938, escriu des que era adolescent, però no va ser fins al 2007 que es va editar la seva primera novel·la, El Nàufrag, i des de llavors no ha deixat d’escriure ni tampoc d’acumular premis, alguns dels quals també han estat publicats.  

[Font: blanes.cat]

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!