Guies de lectura
Image

La música i el menjar que van crear els Estats Units

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 17-07-2013 Pàgina 19
Dossier de premsa

Resum:

Sota el títol genèric Lírica Culinària, el xef Enric Herce ha organitzat al restaurant Rosa dels Vents de l'hotel Sallés Cala del Pi de Platja d'Aro diverses trobades ben argumentades entre la cuina i la música. Des dels seus fogons, Herce ha dialogat en diferents moments amb la música de Rossini, les sonoritats mediterrànies sintetitzades en la veu de Mirna Vilasís o el cabaret de la Belle Époque. En cada cas, el cuiner de Rosa dels Vents ha investigat per crear plats directament relacionats amb la part musical de cada vetllada.

Herce assegura, però, que allà on va néixer el concepte de la seva Lírica Culinària és als Estats Units, un país que l'apassiona, entre altres aspectes, per la sev...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/663558-la-musica-i-el-menjar-que-van-crear-els-estats-units.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss