Dossier de premsa

La música i el menjar que van crear els Estats Units

17 de juliol de 2013 | El Punt

Sota el títol genèric Lírica Culinària, el xef Enric Herce ha organitzat al restaurant Rosa dels Vents de l'hotel Sallés Cala del Pi de Platja d'Aro diverses trobades ben argumentades entre la cuina i la música. Des dels seus fogons, Herce ha dialogat en diferents moments amb la música de Rossini, les sonoritats mediterrànies sintetitzades en la veu de Mirna Vilasís o el cabaret de la Belle Époque. En cada cas, el cuiner de Rosa dels Vents ha investigat per crear plats directament relacionats amb la part musical de cada vetllada.

Herce assegura, però, que allà on va néixer el concepte de la seva Lírica Culinària és als Estats Units, un país que l'apassiona, entre altres aspectes, per la sev...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/663558-la-musica-i-el-menjar-que-van-crear-els-estats-units.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta