Dossier de premsa

La música de Verdi i la gastronomia s´uniran aquest maig a Platja d´Aro

27 d'abril de 2014 | Diari de Girona

El cuiner Enric Herce torna la "Lírica Culinària" al restaurant Rosa dels Vents de l'hotel Cala del Pi

PLATJA D'ARO | DDG

El cuiner Enric Herce retrà el seu particular homenatge a Giuseppe Fortunino Francesco Verdi i a la seva música amb un nou esdeveniment dins del cicle gastronòmic "Lírica Culinària" que té lloc al restaurant Rosa dels Vents del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, a Platja d'Aro. "Els grans xefs, aquells que van escriure la història de la cuina, han honorat amb les seves creacions, en simbòlic homenatge, als artistes amb més talent. Així, el món de la música i la gastronomia, han estat permanentment relacionats. Nombroses composicions líriques han tingut una imatge culinària en plats dedicats que el temps ha convertit en clàssics, com Tosca, Aida, CarmenTraviata, i els noms ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2014/04/27/musica-verdi-gastronomia-suniran-aquest/666980.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta