Dossier de premsa

XV edició del torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf

17 de juny de 2014 | Diari de Girona

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l'Empordanet va celebrar ahir la quinzena edició del torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf al Club Golf d'Aro-Mas Nou de Platja d'Aro. Seguidament al torneig, es va fer el dinar a càrrec dels cuiners del col·lectiu, així com l'entrega de premis, a l'Hotel Costa Brava de Platja d'Aro. Una setantena de jugadors, entre cuiners, personalitats del món de l'esport i del sector turístic imitjans de comunicació, entre d'altres, van gaudir de la jornada d'esport i gastronomia. Entre els assistents a l'acte, trobem a destacats cuiners com Carles Gaig, Pere Arpa, Benvingut Aligué, Nandu Jubany, Víctor Trochi, Quim Casellas, Joan Reniu o Fina Puigdevall, així...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2014/06/17/xv-edicio-del-torneig-costa/674634.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta