Dossier de premsa

Molt més que ´burgers´

06 de juliol de 2014 | Diari de Girona

Un cicle de sopars amb actuacions musicals difon a l'hotel Cala del Pi de Platja d'Aro la diversitat i la riquesa de la cuina dels Estats Units

PLATJA D'ARO | ALFONS PETIT

Molt més que burgers i hot-dogs. El cuiner gironí Enric Herce porta anys entestat a demostrar que la cuina dels Estats Units té una riquesa i una varietat molt poc conegudes a casa nostra, i per això organitza a l'estiu al restaurant Rosa dels Vents del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro un cicle de sopars-espectacle que, amb el títol Això és Amèrica, Nits de música i cuina tradicionals americanes, ofereix la possibilitat de tastar algunes d'aquestes preparacions originàries de diferents zones dels EUA mentre s'escolta música característica d'aquell país. Aquesta inicitiva s'integra en el cicle Lírica culinària, que Herce i l'hotel Cala del Pi organ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2014/07/06/mes-que-burgers/677386.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta