Dossier de premsa

19 restaurants a la Cuina de l´Empordanet

19 d'abril de 2015 | Diari de Girona

El col·lectiu gastronòmic empordanès Cuina de l'Empordanet incorpora el Restaurant Rosa dels Vents del Sallés Hotel Cala del Pi de Platja d'Aro, de manera que ja són 19 els restaurants membres, tots amb un objectiu comú: promocionar la cuina del territori i identificar l'Empordà com una destinació gastronòmica de primer ordre. El Restaurant Rosa dels Vents, a càrrec del xef Enric Herce i amb Jaime Abel com a cap de sala i sommelier -a la imatge, el xef a l'esquerra-, ofereix una cuina elaborada amb productes autòctons i de temporada i es caracteritza per la combinació de la cuina tradicional amb les tècniques més modernes. La cuina del Rosa dels Vents es fonamenta en la varietat de product...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2015/04/18/19-restaurants-cuina-lempordanet/719867.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta