Dossier de premsa

Nova incorporació a Cuina de l'Empordanet

03 de maig de 2015 | El Punt

El col·lectiu gastronòmic Cuina de l'Empordanet incorpora el restaurant Rosa dels Vents del Sallés Hotel Cala del Pi de Platja d'Aro i assoleix la xifra de 19 restaurants membres, que tenen com a objectiu promocionar la cuina del territori i identificar l'Empordà com una destinació gastronòmica de primer ordre. El restaurant Rosa dels Vents és a càrrec del xef Enric Herce i el cap de sala i sommelier és Jaime Abel. Es caracteritza per la combinació de la cuina tradicional amb tècniques més modernes.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/850285-nova-incorporacio-a-cuina-de-lempordanet.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta