Dossier de premsa

La campanya «Sopars Maridats» arriba al restaurant Rosa dels Vents

27 de febrer de 2017 | Diari de Girona

La cinquena edició de la campanya Sopars Maridats va fer parada divendres al restaurant Rosa dels Vents del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro. Allà el cuiner Enric Herce va crear un menú de «diferents sabors, colors i textures amb la idea que el sommelier, Jaime Abel, dissenyés, amb els diferents vins del Celler Mas Llunes, un maridatge divertit, interessant i complex, ple de matisos, de contrastos, que portessin els comensals al diàleg i a la sorpresa», explica el xef.

Un exemple d'aquesta barreja va ser el maridatge fet amb el carpaccio de rap amb garotes i botifarra negra, que evoca a la forma tradicional de menjar les garotes a la Costa Brava. Un altre maridatge diverti...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/02/27/campanya-sopars-maridats-arriba-al/831606.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta