Dossier de premsa

La campanya «Sopars Maridats» arriba al restaurant Rosa dels Vents

27 de febrer de 2017 | Diari de Girona

La cinquena edició de la campanya Sopars Maridats va fer parada divendres al restaurant Rosa dels Vents del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro. Allà el cuiner Enric Herce va crear un menú de «diferents sabors, colors i textures amb la idea que el sommelier, Jaime Abel, dissenyés, amb els diferents vins del Celler Mas Llunes, un maridatge divertit, interessant i complex, ple de matisos, de contrastos, que portessin els comensals al diàleg i a la sorpresa», explica el xef.

Un exemple d'aquesta barreja va ser el maridatge fet amb el carpaccio de rap amb garotes i botifarra negra, que evoca a la forma tradicional de menjar les garotes a la Costa Brava. Un altre maridatge diverti...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/02/27/campanya-sopars-maridats-arriba-al/831606.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta