Dossier de premsa

El restaurant Aradi obre una nova etapa amb els xefs Sergi Roca i Kevin Meisse

01 d'abril de 2017 | Diari de Girona

A més de la nova carta, que combina innovació amb tradició, l'establiment de Platja d'Aro obre dos espais: l'Snack & Sweet i la Llotja

El restaurant Aradi de Platja d'Aro inicia avui una nova etapa gastronòmica de la mà dels xefs Sergi Roca i Kevin Meisse. L'establiment, fundat per Jordi Comas i Carme Hospital, va presentar aquesta nova etapa en el marc d'un acte ahir al vespre, vigília de l'obertura de la nova temporada. En aquest salt endavant en la cuina de l'Aradi, els dos xefs aposten per una cuina  que combina la innovació amb la tradició, sense perdre l'essència dels seus inicis, basada en el producte i la qualitat.

A més de la nova carta, l'Aradi obre nous espais: l'Snack & Sweet i La Llotja. El primer és una zona dedicada a tapes salades i dolces, situada a la terrassa. El segon espai, just a l'entrada del res...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2017/04/01/restaurant-aradi-obre-nova-etapa/838010.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta