Dossier de premsa

El bacallà, protagonista gastronòmic a Platja d'Aro

14 d'abril de 2018 | Diari de Girona

Nova campanya gastronòmica de primavera a Platja d'Aro sota el títol «La Cullera i el Bacallà» que, des d'ahir i fins al 13 de maig té lloc a 13 restaurants amb menús de 22 a 25 euros (IVA inclòs) amb un entrant i postres a escollir i un plat principal de bacallà per gaudir-ne amb cullera (també inclouen pa, aigua, copa de vi o cervesa). És una iniciativa d'Aroimpulsa-àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i l'Associació Nit i Dia d'Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn.

Els establiments participants i les propostes que presenten són: Aradi (bacallà confitat amb múrgoles a la crema), Bon Dia (bacallà amb pèsols i ou dur), Can Cargol (bacallà confitat a l'all suau, mel i sobrassada), ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2018/04/14/bacalla-protagonista-gastronomic-platja-daro/907436.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr
Pinte
Insta